Ismét lesz szabályismereti tanfolyam

2019.04.14. 09:45 |

Ismét szabályismereti tanfolyamot szervez a Magyar Jégkorong Szövetség. A versenyszabályzat szerint ugyanis minden játékosnak, aki az adott versenyévadban tölti be a 17. életévét, díjmentes, alapfokú játékvezetői tanfolyamon kell részt vennie.

Ebben a versenyévadban a 2002-es születésű játékosokra vonatkozik a szabályzat 26 § (2) pontja, melynek alapján a tanfolyamot el kell végezni, azaz a képzés kötelező! Az oktatást a Magyar Jégkorong Játékvezetők Egyesület végzi. 

Mivel sok játékos érintett, ezért az egyesület a budapesti helyszín mellett tervezi tanfolyam és vizsga szervezését a játékosok részére más városokban is, amennyiben a helyi egyesület jelzi az MJJE felé 2019. május 10-ig. 

Egyelőre a budapesti tanfolyam részletei ismertek. 

Az elméleti képzés helye: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3., Földszinti előadó 

A képzés ideje: 2019. május 7. kedd, 9. csütörtök, 14. kedd, 18:00-20:00 óráig 

Vizsga: 2019. május 16. csütörtök 18.00 

Ahhoz, hogy a játékos vizsgázhasson, a három előadás közül minimum kettőn részt kell vennie! 

A tanfolyamra az MJJE vár továbbá minden, a játékvezetés iránt érdeklődőt. Feltétel a betöltött 16. életév (kiskorúak esetén szülői beleegyező nyilatkozat), valamint kiváló korcsolyázótudás és igazolt játékosmúlt. 

A tanfolyam a nem igazolt játékosok számára regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot az info@hokibirok.hu email címre küldött rövid önéletrajzzal és motivációs levéllel kell jelezni. 

A tanfolyamot követő elméleti, majd gyakorlati vizsgát sikeresen letevők az MJJE nyári edzőtáborába meghívást kapnak, ahol további képzések és jeges tesztek lesznek.

Gyerehokizni

Válogatott termékek