Ismét lesz jégkorongspecifikus erőnléti képzés

2023.10.05. 13:30 |

A képzés 2023. október 25-én és 26-án lesz, jelentkezni október 18-ig lehet.

A Magyar Jégkorong Szövetség kétnapos erőnléti képzést hirdet olyan szakemberek számára, akik jégkorongcsapatok erőnléti, atletikus felkészítésében dolgoznak. A képzés teljesen nyitott olyan jégkorongedzők számára is, akik a jeges felkészítés mellett a száraz, erőnléti képzésért is felelnek. 

A jégkorong specifikus erőnléti képzést október 25-én és 26-án tartjuk az MJSZ Metodikai központjában. A képzés online résszel kezdődik október 23-án, hétfőn 19.00-20.30 között.

Cím: 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.

A képzésben résztvevő fő előadók: az MJSZ erőnléti edzői, Puskás Sándor és Ács Ferenc.

A képzés tartalma:

Követelmény és sportágelemzés
Jégkorong specifikus edzéselmélet
Humánbiológia alapok
Fizikális és mentális fejlődés
Edzésterhelés
Felkészítés rövid és hosszútávon
Edzéstervezés
Sérülések és megelőzésük
Jégkorong specifikus táplálkozás
Jégkorong specifikus gyakorlati rész:
  • Bemelegítés, levezetés
  • Mobilizáció és nyújtás
  • SMR henger használata
  • Koordináció fejlesztés
  • Atletikus alapképzés gimnasztikai és futóiskolai gyakorlatai
  • Alap súlyemelő technikák
  • Kézisúlyzó és kettlebell gyakorlatok

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, e-mailben a horvath.andrea@icehockey.hu címen lehet jelentkezni 2023. október 18., szerdáig. A jelentkezéskor írjátok meg a születési adatokat, lakcímet, telefonszámot, egyesületet és a korosztályt, akikkel dolgoztok. A jelentkezők száma maximum 25 fő lehet, így az első 25 jelentkezőt tudjuk regisztrálni. 

A tanfolyam díja 30 000 Ft + ÁFA, az összegett átutalással kell fizetni számla ellenében (csak azután lehet utalni, ha a számla megérkezett). Jelezzétek, ha az egyesület vállalja a képzés költségeit. Amennyiben magatoknak fizetitek a tanfolyamot, úgy a fenti adatokon kívül szükség lesz az adóazonosítótokra is. A képzés díja az oktatáson és a vizsgán kívül ebédet is tartalmaz.

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint az edzéshez megfelelő felszerelést kell hozni. A tanfolyam elvégzéséhez a gyakorlati foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.

Az adatkezelési tájékoztató innen letölthető.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV