Ismét együttműködik a Magyar Jégkorong Szövetség és a hazai McDonald’s

2021.11.18. 17:00 |

Akik csütörtökön és szombaton kilátogattak a Tüskecsarnokba a Sárközy Tamás Emléktornára, már láthatták: régi-új szponzorként feltűnt a jégkorong mellett a hazai McDonald’s.

A világ vezető gyorsétterem-hálózatának magyarországi szervezete 2005 és 2011 között már jelen volt szponzorként a sportágban, kulcsszerepet vállalva a „Gyere Hokizni!” program felépítésében, melynek köszönhetően gyermekek ezrei ismerkedtek meg a jégkoronggal. A most újrainduló partneri viszony elsősorban a tömegsportbázist, a fiatalok sportág iránti elköteleződését és a közösségépítést fogja támogatni. „Mindig öröm számunkra, ha új szponzort sikerül meggyőznünk arról, hogy érdemes a jégkorong értékeihez kapcsolódniuk. Személy szerint is sokat dolgoztam azon, hogy a McDonald's visszatérjen a sportágunkhoz, és mindent el fogok követni, hogy stratégiai együttműködésünk sikeres legyen” – mondta Such György, az MJSZ elnöke.

"Felelős, közösségeket szolgáló márkaként kiemelten fontos számunkra az aktív életmód népszerűsítése és a rendszeres sportolási lehetőség támogatása a helyi közösségekben. Növekedési stratégiánkhoz kapcsolódóan a most induló együttműködéssel az a célunk, hogy segítsük a jégkorong mint közösségi sport további fejlődését, és a sportolási lehetőségek folyamatos bővítését“ – mondta Égi Zsolt, a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.

Az együttműködés egyik első közös programpontjaként a Sárközy Tamás Emléktornán az MJSZ és a hazai McDonald’s közös játékzónával várta az eseményre kilátogatókat.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV