Indul az áprilisi jégkorong-vb bérleteinek értékesítése

2017.12.14. 18:30 |

A magyar válogatott 2013 után ismét hazai jégen játszik felnőtt világbajnokságon. Az esemény bérleteinek értékesítése csütörtökön este 20 órától kezdődik a jegy.hu rendszerében.

A magyar jégkorong-válogatott 2008-ban és 2015-ben is kiharcolta már a feljutást a világ legjobbjai közé, jövőre ennek hazai pályán, a Papp László Budapest Sportarénában feltehetően telt ház és a világ egyik legjobb szurkolótábora előtt ismét nekirugaszkodhat.

A magyar csapat ellenfelei közül Kazahsztán legjobbjai az orosz szuperligában, a KHL-ben edződnek nap mint nap, Szlovénia és Olaszország az A-csoport legutóbbi kiesőiként kerültek ide Lengyelország új, az NHL-ből érkezett vezetőedzőjével szintén kemény ellenfél lesz, és Nagy-Britannia válogatottja is képes lehet bárkit legyőzni a csoportban.

A nemzetközi szövetség egyetértett a Magyar Jégkorong Szövetség azon szándékával, hogy a korábbi években megszokottnál nagyobb szabású legyen a rendezvény. Ezért szurkolói faluval, rengeteg aktivitással, show-elemekkel és természetesen a közönség magas szintű kiszolgálásával készülünk.

"A mi sportunk nem háború, a mi sportunk fesztivál"- szól az "A csoport nevű" formáció közkedvelt dala, és ez tényleg az lesz, egy egyhetes szurkolói sportfesztivál. Ha Ön sem akar lemaradni, a magyar csapat mérkőzéseire szóló bérletet a jegy.hu oldalon csütörtökön este 20 órától meg tudja venni.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV