Indul a jegyértékesítés az Andersen Szuperkupa-döntőre

2021.08.25. 12:00 |

A belépőket online lehet megvásárolni az Eventim hálózatában, a Tüskecsarnok pénztárait nem fogják kinyitni.

2021. szeptember 11-én 17:15-kor indul a 2021/22-es hivatalos klubszezon a magyar jégkorongban. Nyitányaként hagyományosnak mondható módon a Szuperkupáért küzdhet a Magyar Kupa győztese és a magyar bajnok a Tüskecsarnokban. Az idén a DEAC és az FTC-Telekom vívta ki a jogot, hogy megmérkőzzön a trófeáért. Az összecsapás iránt azért is jelentős az érdeklődés, mert egy évvel ezelőtt a koronavírus-járvány második hulláma miatt elmaradt a Szuperkupa-döntő, és mert végre a közönség is ott lehet a jégcsarnokban, akár teljes egészében megtöltve azt. A jegyek értékesítése augusztus 25-én déli 12:00 órakor indul a széles publikum számára. A belépőket kizárólag online lehet megvásárolni az Eventim hálózatában, helyszíni értékesítés tehát nem lesz.

Az I. kateróriájú jegyek 2700, a II. kategóriájúak 2200 forintba kerülnek, a gyermekjegyekért 1000 forintot kell fizeni. 6 éves kor alatt a belépés ingyenes az Andersen Szuperkupa-döntőre.

Azok, akik vásárolnak 1 teljes árú felnőtt jegyet, maximum 2 gyerekjegyet ingyenesen tehetnek a kosarukba, ez a lehetőség összesen 100 gyerekbelépő erejéig lesz nyitva. A promócióról a részletek itt megtekinthetőek.

Az Andersen Szuperkupa-döntőn mindenkinek be kell tartania a jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályokat. A kormányrendelet értelmében a sporteseményeken nézőként kizárólag a koronavírus ellen védett személyek, valamint a felügyeletük alatt lévő 18. életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. A beléptetés kinyomtatott vagy telefonon bemutatott jegyek alapján történik, emellett fel kell mutatni a védettséget igazoló okmányt vagy applikációt, ezért az MJSZ mindenkit arra kér, hogy érkezzen időben.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV