Indul a jegyértékesítés a Sárközy Tamás Emléktornára

2021.10.28. 12:00 |

A belépőket online lehet megvásárolni az Eventim hálózatában, a Tüskecsarnok pénztárait nem fogják kinyitni.

November 11. és 13. között első alkalommal rendezik meg a Sárközy Tamás Emléktornát. A 2020-ban elhunyt jogászprofesszorról, az MJSZ legendás elnökéről elnevezett viadalon a magyar, az olasz és az ukrán férfi jégkorong-válogatott találkozik a Tüskecsarnokban. A tornára a jegyértékesítés október 28-án, csütörtökön délben indul.

A magyar csapat meccseire 2800 forintért (I. kategória), illetve 2300 forintért (II. kategória) lehet jegyet vásárolni. A 6-14 év között gyerekeknek a belépő 1000, illetve 800 forintba kerül. Azok, akik vásárolnak 1 teljes árú felnőtt jegyet, maximum 2 gyerekjegyet ingyenesen tehetnek a kosarukba. Ez a lehetőség összesen 100 gyerekbelépő erejéig érhető el. A hat évnél fiatalabbak számára a belépés ingyenes.

A mind a három mérkőzésre érvényes bérlet 4800 forintba kerül.

A belépőket kizárólag online lehet megvásárolni az Eventim hálózatában, helyszíni értékesítés nem lesz.

Lehet Hospitality jegyet is vásárolni, ennek ára 40 ezer forint. A csomag a VIP-szektoros ülőhely mellett tartalmazza a VIP-parkolót, a mérkőzések előtt és a harmadszünetekben biztosított cateringet, az ajándék ülőpárnát, valamint az egyedi, aláírt korongot.

Az olasz-ukrán találkozóra a jegy ára egységesen 1000 forint.

A tornán mindenkinek be kell tartania a jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályokat. A vonatkozó kormányrendelet értelmében a sporteseményeken nézőként kizárólag a koronavírus ellen védett, valamint a felügyeletük alatt lévő 18. életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. A jegyek mellett fel kell mutatni a védettséget igazoló okmányt vagy applikációt.

A Sárközy Tamás Emléktorna programja: 

November 11., csütörtök, 19:00 Magyarország-Olaszország
November 12., péntek, 15:00 Olaszország-Ukrajna
November 13., szombat, 16:00 Magyarország-Ukrajna

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV