Elindult a jegyértékesítés a Magyar Kupa négyes döntőjére

2023.01.13. 12:00 |

Január 13. péntek 12 órától lehet belépőket vásárolni a január 28-29-i eseményre.

Az eventim.hu oldalon elindult a jegyértékesítés a Magyar Kupa négyes döntőjére, amelyet január 28-29-én a Tüskecsarnokban rendeznek. Az első elődöntőben a címvédő DEAC a BJAHC-val találkozik, majd este a Hydro Fehérvár AV19 és az UTE csap össze. A bronzmeccset és a döntőt január 29-én, vasárnap rendezik. A vasárnapi mérkőzésekre egyelőre a semleges szektorokba lehet jegyet venni, a többi szektort január 28-án szombat éjféltől nyitják meg az eventim.hu oldalon, miután eldőlt, hogy melyik együttes mikor lesz érdekelt. Kizárólag a bronzmérkőzés és a döntő kapcsán lesz helyszíni jegyértékesítés, január 29-én vasárnap 15 órától.

A belépők mérkőzésenként 2700 forintba (1. kategória), illetve 2300 forintba (2. kategória) kerülnek. Hat év felett érvényes diákigazolvánnyal, továbbá nyugdíjas igazolvánnyal vásárolható kedvezményes jegy, ennek ára 1150 forint (csak a 2. kategóriában). Hat év alatti gyermeknek a belépés ingyenes (ha ölben tud ülni). A VIP-jegyek ára 10 ezer forintba kerül.

A megvásárolt jegyekkel CCM vásárlási utalványt lehet nyerni 100.000, 50.000 és 20.000 forint értékben. A promóció január 13. 12 órától indul. További részletek ezen az oldalon.

Az Allianz Jégpályák Éjszakája helyszínein kapott, ingyenes belépésre jogosító, a 2023-as Magyar Kupa Final Fourra szóló kuponokat IDE kattintva lehet regisztrálni január 13. 12 órától.