Idén újra Nagy Sportágválasztó

2022.09.15. 16:35 |

Pénteken és szombaton rendezik meg a Budapesti Nagy Sportágválasztót Kőbányán, a Maglódi úti Merkapt Sportközpontban, ahol a gyerekek találkozhatnak több jégkorongozóval is.

A Budapesti Nagy Sportágválasztót és Nagy Hangszerválasztót szeptember 16-én és 17-én 9 és 17 óra között tartják a Merkapt Sportközpontban (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/A). Az eseményen több mint száz mozgásforma és húsznál is több hangszer próbálható ki – a sportágak között természetesen ezúttal is ott lesz a jégkorong is.

A 15-ös sátornál bubihokival, kockapuzzle-lel, kapura lövéssel és korongtorony-építéssel várják az érdeklődőket, valamint Csúszkával és válogatott jégkorongozókkal is lehet találkozni. Emellett naponta többször ajándékcsomagokat sorsolnak ki a kvízlap kitöltése után.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A kilátogatók az iskolakezdésben is segíthetnek: a Neki nincs, Tőled kincs! elnevezésű felhívással az eseményre tanszergyűjtést indít a Nagy Sportágválasztó. A még használható állapotú tanszereket összegyűjtik a szervezők, hogy aztán rászoruló családok között oszthassák szét.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV