Id. Kovács Csaba lett a szakmai bizottság elnöke

2019.08.24. 16:00 |
A szövetség korábbi szakmai alelnöke és elnöke három év után ismét szerepet vállal a magyar jégkorongsport irányításában.
Az MJSZ elnökének előterjesztése és az elnökség döntése nyomán átalakul a szakmai bizottság szerepköre és összetétele. A testület tevékenységét átpozicionálják, a jövőben kevésbé operatív, inkább iránykijelölő és ellenőrző tevékenységet várnak tőle. A bizottság tagjai a következők lesznek: id. Kovács Csaba, Kovács Zoltán, Dr. Kolbenheyer Zsuzsanna, Dr. Géczi Gábor, Egri Gergely, Fekti István, valamint az Erste Liga magyarországi csapatai által delegált képviselő.

A szakmai bizottság elnöki posztjára id. Kovács Csabát választotta meg az elnökség. A 65 éves szakember évtizedek óta a magyar jégkorongsport meghatározó szereplője. 1966 és 1990 között játszott az első osztályban, sokszoros válogatottként 14 világbajnokságon vett részt. Sportvezetőként hosszú időn át a szövetség szakmai alelnöke volt, majd az elnöki posztot is betöltötte. Felkészültsége, tapasztalata, tekintélye garanciát jelent arra, hogy a jövőben is előremutató stratégiai döntések szülessenek.

Gyerehokizni

Válogatott termékek