Hokitavasz: szurkolói tudnivalók

2024.05.06. 20:30 |

Kérjük a kedves szurkolókat, hogy vegyék figyelembe a május 7-i Magyarország-Kanada mérkőzésen érvényes szabályokat annak érdekében, hogy mindenki számára élmény legyen a rendezvény.

Az MVM Dome megközelítése

Kérjük, lehetőség szerint minden szurkoló tömegközlekedéssel érkezzen. Az MVM Dome környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek. Aki mégis autóval jönne, annak érdemes előre megváltani a parkolóhelyét az MVM Dome parkolóiban.  

A legkönnyebben 1-es villamossal, a 3-as metróval vagy a 83-as trolival lehet eljutni a létesítményhez (Népliget megálló).

Az aréna az Ecseri út felől is megközelíthető a 3-as, a 37-es és a 69-es villamossal, továbbá a 3-as metróvonal Ecseri út metróállomás megálló felől gyalogosan. 

Az MVM Dome mellett található több távolsági busz megállója. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől közvetlenül a 200E jelzésű autóbusszal lehet eljutni a létesítményhez.

Jegyek, belépés

Az MVM Dome mellett a mérkőzést megelőzően már 16 órától programokkal várjuk a szurkolókat, ezekről bővebben itt olvashat. Az MVM Dome kapui 17 órakor nyílnak meg. Kérjük, hogy saját ülőhelyüket foglalják el.

A helyszínen is lehet még jegyeket vásárolni az MVM Dome jegypénztárában. A helyszíni jegyértékesítés 15 órakor kezdődik. A belépőjegyek napi egyszeri belépésre jogosítanak föl. A belépőjegyek papíralapon és sérülésmentes kijelzővel ellátott, működőképes mobiltelefonon is bemutathatóak a beléptetésnél. Két év alatti gyermekeknek a belépés ingyenes, de számukra is kell nulla forintos jegyet kérni a pénztárban.

Kérjük, hogy mindenki azt a kaput használja a belépéshez, ami a szektorához legközelebb van.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a belépés előtt csomagátvizsgálás történik, A4-es-nél (20x30 cm) nagyobb méretű csomagok nem vihetők be a létesítménybe. A táskákat az épületen kívül működő értékmegőrzőben lehet hagyni, díj ellenében. Üzemelni fog a ruhatár is. Ételt, üveget vagy flakont sem lehet a létesítménybe hozni.

A létesítménybe a néző a személyes tárgyain túlmenően és a pályarendszabályokban foglaltak betartásával csak a mérkőző csapatok hivatalos országzászlóit lehet bevinni, a nemzeti zászlókon csak az ország hivatalos városainak nevét lehet megjeleníteni, minden egyéb transzparens bevitele a rendező, koreográfia megjelenítése a szervező engedélyéhez kötött. A zászlórúd mérete 1x2 méter lehet.

Javasoljuk, hogy időben érkezzenek meg a mérkőzésekre, és kövessék a kihelyezett táblákat, valamint az önkéntesek és a biztonsági szolgálat iránymutatásait.

Készpénzmentes aréna

Felhívjuk valamennyi szurkoló figyelmét, hogy az MVM Dome büféi, a szurkolói termékeket árusító shop, illetve az értékmegőrző is készpénzmentesek, kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Az MVM Dome látogatói mobiltelefonnal is tudnak előrendelni étel- és italcsomagokat az aréna büféiből. A lelátó elhagyása nélkül bárki rendelhet, amit ki is tud fizetni, a büfébe csak az átvétel erejéig kell elmenni, ahol mindenki egy külön erre a célra létrehozott, úgynevezett gyors sorban veheti át előzetesen leadott és fizetett rendelését. A rendelések nyilvántartásához előzetes regisztrációra van szükség. A büfében a kapott kód felmutatásával lehet átvenni a megvásárolt termékeket. A szolgáltatásra az alábbi linken lehet regisztrálni.

Szurkolói termékek

A mérkőzéseken meg lehet vásárolni az eseményhez kapcsolódó ajándéktárgyakat (pólók, sálak, korongok), valamint a magyar válogatott mezét és egyéb szurkolói tárgyakat. Keressék pultjainkat az első emeleti kerengőn két helyszínen!

Házirend, pályarendszabály

További részletek az MVM Dome házirendjében, illetve a pályarendszabályokban olvashatók.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV