Fontos információk a Magyarország U20–Vasas mérkőzésről

2020.08.12. 11:22 |

Annak érdekében, hogy a találkozót zavartalanul szurkolhassa végig a közönség a helyszínen, mindenkinek be kell tartania a járványügyi szabályokat.

Hosszú kényszerszünetet követően szerda este újraindul az élet a jégen, több mint öt hónap, egészen pontosan 156 nap után ismét jégkorongmérkőzést rendezhetünk. A divízió I/A csoportos világbajnokságra készülő magyar juniorválogatott a Vasas HC-val csap össze a Tüskecsarnokban.

A beléptetés kinyomtatott vagy telefonon bemutatott jegyek alapján történik, és minden esetben lesz lázmérés. Amennyiben a testhőmérséklet eléri vagy meghaladja a 37,3°C-t, a Magyar Jégkorong Szövetség megtagadhatja a beléptetést. A szervezők kézfertőtlenítőket helyeznek ki, és az érkezőket arra kérik, hogy használják azokat. A maszkok használata nem kötelező, de opcionális és javasolt. Javasolják azt is, hogy a szurkolók az épületen belül tartsák a másfél méteres távolságot, akár a helyfoglaláskor is. Ennek érdekében nem helyre, hanem szektorokba szóló belépőket értékesítenek. A mérkőzésre érkezők megértését és együttműködését köszönjük.

Az összecsapásra 600 jegy már elkelt, de belépők még kaphatók az eventim.hu hálózatában. A jégkorongbarátok szimbolikus összegért tudják megváltani azokat: 6 év alatt ingyenes a belépés, 14 éves korig 500, a többieknek 1000 forint. A helyszínen, a sorban állás elkerülése végett, csak korlátozott számban lesz jegyértékesítés!

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV