Megkezdődött a jelentkezés a Skoda Táborba - BETELT!

2021.05.11. 12:00 |

Az eseményt június 16–20. között rendezik meg az Érdi Jégcsarnokban.

A koronavírus-járvány okozta bizonytalanságok miatt a Magyar Jégkorong Szövetség az elmúlt esztendőben úgy döntött, törli hagyományos képességfejlesztő táborát. A jégkorongos élet is visszatér azonban lassan a rendes kerékvágásba, így idén már megrendezik a méltán népszerű Skoda Tábort.

A táborban napi két jeges edzésen és elméleti oktatáson vesznek részt a jelentkezők külföldi és hazai edzők, a válogatott stábokban dolgozó szakemberek vezetésével. A korábban megszokottal ellentétben most nem két turnus közül választhatnak a jelentkezők, csak egy indul, a helyszín pedig az Érdi Jégcsarnok lesz. A Skoda Táborba idén a 2006 és 2013 között született játékosokat várják, csatárok, hátvédek és kapusok is jelentkezhetnek. Utóbbiakkal külön kapusedzők foglalkoznak.

V. SKODA TÁBOR

A tábor időpontja: 2021. június 16-20.
A tábor helyszíne: Érdi Jégcsarnok (2030 Érd, Velencei út)
Jelentkezés kezdete: 2021. május 10., 12 óra
Részvételi díj: 44 000 Ft/fő.

A jelentkezési létszám betelt, sajnos nem tudunk több jelentkezést fogadni! A jelentkezés elfogadása a beérkezési sorrend alapján történik. A héten minden regisztráló válaszlevelet kap jelentkezése státusáról.