Edzőtáborban készültek a játékvezetők

2016.08.17. 16:11 |

A korábbi évek hagyományának megfelelően idén is edzőtáborba vonult a magyar jégkorong-játékvezetői kar Dunaújvárosban.

A szokásos módon először a MOL Liga bírói kerete számára tartott a Magyar Jégkorong Játékvezetők Egyesülete kétnapos foglalkozást augusztus 11-én és 12-én, ezt követően pedig az utánpótláskeret, valamint a 21, idén újonnan csatlakozó játékvezető hallgathatta meg az előadásokat, illetve vehetett részt az elméleti és gyakorlati képzéseken, felméréseken.

Az immáron 150-nél is több játékvezetőt számláló bírói kar tagjai nagy lelkesedéssel és figyelemmel dolgoztak az edzőtáborban, amelyen bemutatkozott a testület számára a finn Pekka Pajarinen, a Magyar Jégkorong Szövetség által a játékvezető-képzés elősegítésével megbízott szakember. Nemcsak a finn instruktor érkezett külföldről az edzőtáborba: Szerbiából, az Egyesült Arab Emirátusokból, Izraelből és Törökországból is megjelentek játékvezetők, a Magyar Jégkorong Játékvezetők Egyesületének kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerére és elismertségére építve.