Edzői engedélyek megújítása

2021.02.06. 10:10 |

A jégkorong edzői engedélyek, ideiglenes engedélyek megújítása esedékessé vált. A licensz hosszabbításhoz mindenkinek részt kell vennie egy jégkorong edzői alapképzésen.

Kedves Edzők!

Sajnos a jelenlegi járványhelyzet nem teszi lehetővé, hogy a képzést személyes jelenlét mellett tartsuk meg, ezért létrehoztuk a képzés online változatát, amely segít a képesítés megszerzésében, és amely a napokban már el is indult.

Az online program felépítése a következő (az alábbi linkre kattintva elérhető a képzés „Bevezetés" című videója): VIDEÓ

A további előadásokat az alábbiak szerint fogjuk küldeni:
• február 5-én, e-mailben elküldjük a linkeket a „Vezetői képességek 1, 2" videóhoz;
• február 8-án, e-mailben elküldjük a linket a „Vezetői képességek 3" videóhoz;
• február 11-én, e-mailben elküldjük a linket a „Vezetői képességek 4" videóhoz.

Ha megnéztétek az összes a videót, e-mailben kérünk visszajelzést a horvathne.gabriella@icehockey.hu címre. Erre válaszul kapni fogtok egy meghívót a február 16-án, Zoom-on tartandó „Vezetői képességek 5" online kurzusra. Azok, akik részt vettek az online kurzuson, február 17-én megkapják az online teszteket. A teszt kitöltési határideje: február 22.

A teszt sikeres kitöltésével befejezitek a képzés első részét. A továbbiakról később adunk tájékoztatást.

Akinek kérdése van a megújítással és a képzéssel kapcsolatban, vagy nem biztos a státuszában, forduljon bizalommal Horváthné Valentin Gabriellához a horvathne.gabriella@icehockey.hu e-mail címen.

Magyar Jégkorong Szövetség