CHL: Vereséggel kezdett Sebők a KalPa-val

2016.08.21. 12:03 |

Szombaton került sor az idei első magyar érdekeltségű CHL meccsre. A finn KalPa Sebők Balázzsal a sorai között mérkőzött meg a svéd AIK együttesével.

A Champions Hockey League 2016/2017-es szezonját a KalPa második sorában kezdte válogatottunk fiatal csatára, Sebők Balázs. Közreműködött csapata egyetlen góljánál a 2-1-re elveszített találkozón.

„Még a szezon elején vagyunk, úgyhogy a formám sem az igazi, de úgy érzem, jó irányba haladok én is és a csapat is, ami talán a legfontosabb a szezon ezen szakaszában. Keményen dolgozunk hét közben is, így nyilván a láb és a fej sem a legfrissebb ilyenkor, de tényleg úgy érzem, hogy eddig minden tökéletes irányba megy” – nyilatkozta Sebők az icehockey.hu-nak. „Nyilván kicsit csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült nyerni. Többet támadtunk, de nem tudtuk befejezni góllal. Egy hét múlva visszavágó, remélhetőleg ott sikerül megverni őket.”

Balu ugyan nem jegyzett pontot, de csapata egyetlen gólját az ő sora szerezte. „Jégen voltam, letámadtam az ellenfél kapuja mögött, amiből aztán sikerült korongot is szereznünk, ezután pedig csak szemmel követtem a történést. Volt egy kisebb kavalkád kapu előtt ahol akár felém is pattanhatott volna a korong, de így is tökéletesen alakult.”

A CHL mérkőzéseinek összefoglalói és egyéb információk erre a linkre kattintva elérhetőek.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV