Bolzanói tornára utazik a férfiválogatott

2023.02.03. 09:00 |

Kevin Constantine szövetségi kapitány együttese az olasz, a szlovén és a dél-koreai együttessel találkozik a jövő héten.

Bolzanói négycsapatos tornán szerepel a férfiválogatott a nemzetközi héten. A csapat hétfő este érkezik az olaszországi városba, majd edzésekkel és megbeszélésekkel folytatja a felkészülést. A torna csütörtökön kezdődik, a magyarok sorrendben a koreai, az olasz és a szintén A csoportos szlovén együttessel találkoznak.

A keretbe két kapus, 12 hátvéd és 18 csatár kapott meghívót. Hadobás Zétény először szerepelhet a nemzeti együttesben.

A mérkőzéseket a 7200 férőhelyes Sparkasse Arenában rendezik. A napijegyek 10 euróba kerülnek, a 16 év alattiak pedig 1 euróért válthatnak belépőt.

A helyi szervezők tájékoztatása szerint a meccseket a live.ice.hockey oldalon közvetítik, a streamjegyek 7,5 euróba kerülnek.

A program

Február 9., 13.30 Magyarország–Dél-Korea
Február 10., 17.30 Magyarország–Olaszország
Február 11., 13.00 Magyarország–Szlovénia