Belarusz elleni meccsekkel indul a vb-felkészülés

2020.02.26. 16:08 |
Az A csoportba visszajutott együttest április 1-jén és 2-án látjuk vendégül.
Négy mérkőzés vált ismertté a ljubljanai divízió I/A csoportos világbajnokságra készülő magyar férfiválogatott programjából. E szerint az első felkészülési összecsapásokra április 1-jén és 2-án kerül sor. A kezdési időpont egyaránt este 19 óra. Az első találkozó helyszíne Székesfehérvár és az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, a másodiké a Tüskecsarnok. A belépők értékesítése március közepén kezdődik, ugyanakkor mind a két mérkőzést közvetíteni fogja az M4 Sport is. A belarusz válogatott a tavalyi kazahsztáni divízió I/A csoportos világbajnokságon jutott vissza az A csoportba, illetve decemberben részt vett a káposztásmegyeri Hat Nemzet Tornán, amelyet meg is nyert.

E mellett még két további mérkőzés is bekerült a naptárba. Nemzeti csapatunk kétszer méri össze erejét az ugyancsak A csoportos Nagy-Britanniával. A helyszín Nottingham lesz – ahol válogatottunk kiharcolta a továbbjutást a februári olimpiai előselejtezőn –, az időpontok: április 21. és 22. Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány és stábja emellett további egy vagy két összecsapás lekötését tervezi.

A ljubljanai világbajnokság április 27-én kezdődik. Ellenfeleink: Franciaország, Ausztria, Szlovénia, Dél-Korea és Románia.

Gyerehokizni

Válogatott termékek