BAUER Inline Bajnokság: jönnek a döntők

2024.06.27. 14:00 |

Szombaton és vasárnap több korosztályban is véget ér a BAUER Inline Bajnokság, nagy izgalmakra van kilátás.

A felnőtt nyílt kategóriában a tíz csapatból az első nyolc lesz ott vasárnap a tatabányai rájátszásban. Az alapszakaszt első helyen záró Vidék Select – amelyben többek között Galló Vilmos, Magosi Bálint és Horváth Bálint is szerepel – az Ajkai Óriásokkal játszanak a negyeddöntőben. A címvédő Lizards ellenfele a DAB-ASP lesz, a Polipok a Dél-Budai HC-vel, míg a Repesz a Rokkóval csap össze. Az elődöntő párharcait 14.20-kor és 15.20-kor rendezik, a bronzmeccs 16.40-kor, a finálé pedig 17.40-kor kezdődik.

A női bajnokságban az UNI Győr ETO HC – több válogatott játékost felvonultatva – hibátlan mérleggel nyerte meg az alapszakaszt. Ellenfele a szombati elődöntőben a Lizards lesz, míg a másik ágon az Angels és a Szombathelyi Pingvinek csapnak össze. A címvédő MAC nem került ezúttal a legjobb négy közé. A döntő tornát Veszprémben rendezik szombaton, az elődöntők 10-kor kezdődnek, a finálé 13.20-kor rajtol.

Szombaton zárul a felnőtt amatőr sorozat is. Az alapszakasz legjobbja az Orczy Oilers lett, a White Sharksszal együtt csak az elődöntőben kapcsolódnak be. A negyeddöntőben Vas Kakasok-Fekete Legyek és Polipok-KASI meccseket rendeznek Budafokon. A bronzmeccs 14.40-kor, a döntő 15.40-kor kezdődik majd.

Szintén szombaton lesz az U14-es 3x3 döntő tornája. A Lizards Gyíkok a White Sharksszal, míg a Lizards másik csapata a Polipokkal játszanak Tatabányán az elődöntőben. A két meccs egyszerre zajlik 10 órától, a helyosztók 11.20-kor rajtolnak.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV