BAUER Inline Bajnokság: a Lizards és a Győr az aranyérmes

2024.07.01. 15:34 |

Június végén több kategóriában is lezárult a BAUER Inline Bajnokság. A Lizards két korosztályban is az első helyen végzett.

Izgalmasan alakult a felnőtt nyílt bajnokság döntő hétvégéje Tatabányán. Az elődöntőben a Gyíkok Lizards 12-5-re verte a Repeszt, míg a Vidék Select hosszabbítás után 4-3-ra a Polipokat. A finálé is szorosan alakult, a címvédő Lizards fordulatos meccsen 5-4-re győzött. Az aranyérmes együttesből Jancsó Dávid emelkedett ki két góllal és két assziszttal, míg a Vidék Selectből Vincze Gergő és Galló Vilmos is duplázott. A bronzérmet a Polipok szerezték meg 7-3-as siker után.

A női bajnokság záró tornáját Veszprémben rendezték, és az UNI Győr ETO két magabiztos győzelemmel hódította el az aranyérmet. Az elődöntőben a Lizards ellen nyert 5-2-re, majd a fináléban a Szombathelyi Pingvineket verte 13-2-re a női válogatott tagjaiból álló együttes.

A felnőtt amatőr bajnokságot a KASI nyerte, a fináléban az Orczy Oilerst győzve le 2-0-ra. A bronzérmet a Fekete Legyek szerezték meg, miután 3-0-ra verték a White Sharkst Budafokon.

Az U14-es 3x3-as bajnokság legjobbja a Lizards Gyíkok csapata lett. Az elődöntőben a White Sharksot 15-3-ra, a fináléban a Polipok Selectet 13-9-re verték Tatabányán.

A  részletes eredményeket az inline bajnokság aloldalán lehet megnézni.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV