Az MJSZ elfogadta új hosszú távú stratégiáját

2021.05.27. 14:25 |

A szövetség új szakmai alelnököt választott Kovács Zoltán személyében.

Csütörtökön megtartották a Magyar Jégkorong Szövetség éves küldöttgyűlését. Az eseményen elfogadták a magyar jégkorong új hosszú távú stratégiáját. A dokumentum összeállítását alapos előkészítő munka előzte meg, amelyben nagy szerepet vállalt a PwC Magyarország, illetve hazai és külföldi szakemberek sokaságának véleményét és elképzeléseit integrálták. A stratégia, amelyet rövidesen végleges formájában is közzétesznek, négy alapvető pillér köré szerveződik, ezek a következők: fenntarthatóság, utánpótlás, eredményesség, népszerűség.

A küldöttgyűlésen Kovács Csaba szakmai alelnök megüresedett helyére új vezetőt választottak Kovács Zoltán, az MJSZ korábbi főtitkára személyében. Emellett az elnökség tagja lett Balog Péter, az Óbudai Hoki Akadémia vezetője, Radnai Károly, a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezetének jelöltje viszont nem kapta meg a szükséges támogatást.

Az eseményen elfogadták továbbá a 2020/2021-es szezon szakmai beszámolóját, a 2020-as év pénzügyi beszámolóját és éves mérlegét, a közhasznúsági jelentést, a felügyelőbizottság beszámolóját, a könyvvizsgálói jelentést, valamint a 2021/22-es évad szakmai és pénzügyi programját.

A küldöttgyűlésen kiosztották az idény legjobbjainak járó egyéni díjakat, amiről korábban már beszámoltunk, erről szóló hírünket ide kattintva olvashatják el.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV