Hamarosan véget ér az átigazolási időszak és lejár a csapatnevezési határidő

2020.06.16. 10:00 |

Az U8-U16 korosztályokban és a 3x3 kispályás bajnokságokban június 30-án véget ér az átigazolási időszak, míg a csapatnevezési határidő valamennyi korosztályban július 15-én jár le.

Átigazolási időszak vége: az U8-U16 és a 3x3 kispályás bajnokságokban 2020. június 30.

Hamarosan véget ér az átigazolási időszak az U8-U16 korosztályok, valamint a 3x3 kispályás bajnokságok játékosainak számára. Ez a határidő vonatkozik a kölcsönadásokra is. A határidő után a szezonban már csak 2020. december 1. és 15. között lesz lehetőség a sportszervezet váltásra.

Részletes információ a Magyar Jégkorong Szövetség Igazolási-, Nyilvántartási- és Átigazolási Szabályzatában található.

Csapatnevezési határidő MINDEN korosztályban 2020. július 15.

A 2020-2021-es szezonban versenyezni kívánó sportszervezetnek csapatnevezést kell benyújtani, megjelölve a csapat nevét, a korosztályt és a bajnokságot, amelyben indulni kíván, valamint a jégpályát, ahol a hazai mérkőzéseket fogja játszani. A csapatnevezéseket kizárólag az online felületen benyújtva fogadja el a Versenyiroda.

A sportszervezeteknek a csapatnevezési határidővel egy időben kell feltölteniük a kaució összegét, hogy a korosztály szerinti megfelelő összeg rendelkezésre álljon a 2020/2021-es bajnokságra. Az újonnan csatlakozó sportszervezeteknek is eddig az időpontig kell befizetniük a kauciót, melynek mértékét a Versenyszabályzat 4. számú melléklete tartalmazza.

A Versenyiroda a beérkezett nevezések alapján készíti el korosztályonként a lebonyolításokat, valamint a sorsolásokat.

MJSZ Versenyiroda

Gyerehokizni

Válogatott termékek