Ajándék italkupon egyetemistáknak!

2022.09.02. 17:00 |

A Tüskecsarnokban szeptember 11-én 17.15-kor a Magyar Kupa-győztes DEAC és a magyar bajnok FTC-Telekom találkozik. Ha most időben jössz, ajándék italkupont kaphatsz!

Vásárolj diákjegyet a HELL Szuperkupa mérkőzésére, és a helyszínen az Egyetemi Promóció pultnál jegyed és diákigazolványod felmutatásakor ajándék italkupont kaphatsz, amit a Tüskecsarnok büféjében beválthatsz sörre vagy forró teára.

A jegyek az Eventim felületén érhetőek el.

Az italkupon 1 korsó sörre vagy 1 forró teára váltható be 1 alkalommal kizárólag a kupon átvételének napján a Tüskecsarnok büféjében a HELL Szuperkupa-mérkőzés ideje alatt, 2022. szeptember 11-én 19 óra 59 percig. A kupon készpénzre nem váltható és a repohár árát nem tartalmazza. A mérkőzésre sorszámozott egyedi kuponok készülnek. Az italkupont a hazai szurkolói bejáratnál az erre a célra kihelyezett pultnál kaphatja meg az első 100 diák, aki érvényes diák jegyét és érvényes diákigazolványát felmutatja a kupon átvételekor. Egy belépő felmutatásakor egy italkupon jár. A kupont sörre kizárólag 18 év feletti személy válthatja be, a promócióban megjelölt vendéglátóhelyen dolgozó személyzet jogosultságát igazoló fényképes igazolványt kérhet tőle.

A Promóciós Szabályzat és Adatkezelési Tájékoztató itt érhető el.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV