Adj erőt válogatott csapatunknak a felkészülési mérkőzésen is!

2022.04.26. 20:59 |

A ljubljanai világbajnokság előtti utolsó, Dél-Korea elleni felkészülési mérkőzésen ismét elérhető lesz a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ szurkolói képküldő szolgáltatás a sportág rajongói számára. Ne maradj ki ebből a lehetőségből, biztasd nemzeti csapatunkat a kijelzőről egy nagy mosollyal!

A Seyu innovatív képküldő szolgáltatásának köszönhetően a szurkolók motiváló üzenetekkel ellátott szelfiket tudnak küldeni a mérkőzésre. A szelfik a Vasas Jégcentrumban, a pálya melletti óriáskivetítőn jelennek meg az esemény ideje alatt, így bárki könnyedén támogathatja a magyar válogatottat otthonról, vagy akár a helyszínről!

Hogyan lehet szurkolói képet küldeni?
1. Kattints az alábbi linkre: https://bit.ly/HockeyHungary_selfies
(Élvezd a szurkolás élményét Chrome/Safari böngészőben vagy töltsd le a Seyu appot!)
2. Jelentkezz be!
3. Válaszd ki a Magyarország - Dél-Korea mérkőzést!
4. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd küldd el a képet!

A képküldéshez fontos, hogy a képernyő elforgatás be legyen kapcsolva!

A fotó elkészítése után, a jóváhagyást követően a kép az eseménnyel fémjelzett keretet kap, amelyen megjelenik a kiválasztott szurkolói üzenet is. Az így létrehozott kép kikerülhet a Vasas Jégcentrum pálya melletti óriáskivetítőjére, így akár maguk a játékosok is találkozhatnak a beküldött képekkel.

A szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken is. A Seyu az esemény végén a szurkolói képeket egy albumban közzéteszi, hogy a szurkolók büszkén osszák meg a szurkolás élményét közösségi hálójukkal. Kövesd a Seyu és a Magyar Jégkorong Szövetség Facebook oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményekről.

Biztasd Te is egy szurkolói fotóval a válogatottjainkat! Szelfizésre fel!

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV