A világ legnagyobb 97-ese köszöntötte a magyar hoki legendáját

2020.03.02. 16:00 |
Connor McDavid jókívánságával ellátott mezzel köszöntötte születésnapján az MJSZ vezetése dr. Pásztor Györgyöt, a magyar jégkorong ma 97 éves legendáját.

A 97. születésnapját ünneplő dr. Pásztor Györgyöt az MJSZ elnöke, dr. Such György, Kovács Zoltán szakmai alelnök, valamint Sipos Levente főtitkár köszöntötte.

Az ötszörös magyar bajnok, válogatott jégkorongozó, a magyar jégkorong doyenje, az IIHF Hall of Fame és az MJSZ Hírességek Csarnoka tagja különleges ajándékot kapott. Connor Mc David, az Edmonton Oilers csapatkapitánya, napjaink egyik legismertebb és legjobb jégkorongozója dedikálta és küldte el 97-es számú mezét a legendának.

Sipos Levente főtitkár elmesélte a történet hátterét:

"Közel egy éve fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy Pásztor Györgyöt 97. születésnapján a világ legismertebb 97-esének a mezével kellene felköszöntenünk. A CCM az MJSZ szponzora, és miután a márka egyik reklámarcáról van szó Connor McDavid személyében, ezért az ő közreműködésükkel bonyolítottuk le az akciót. Miután ilyen típusú relikviát nem adnak postára vagy illetéktelen kezekbe, ezért Budapestre kalandos úton került. Többszöri egyeztetés után végül a CCM képviselője hozta el nekünk Kanadából a mezt, amit néhány hete adott át Such György elnök úrnak egy svédországi tárgyalás alkalmával. Most pedig megérkezett a születésnaposhoz is a »Happy Birthday Friend! Legend!!!« feliratú mez, Connor McDavid szignójával ellátva."

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV