„A csapatban összességében mindenkinek tetszett a dizájn”

2018.11.06. 11:30 |

A magyar férfi válogatott játékosainak bejön az új mez és a csodaszarvasos embléma, amelyben a budapesti Roland Divatház Négy Nemzet Tornán szerepelnek.

Új arculatot, emblémát és mezt kaptak a magyar válogatottak, a férfiak szerelését a magyar mondavilágból ismert csodaszarvas díszíti. Az együttes tagjait arról kérdeztük, mit szólnak az újításhoz.

Bartalis István, a válogatott csapatkapitánya: „Nekem tetszik az új dizájn, az, hogy valami egyedi szerepel a mezen. Szívesen megnézném, hogyan mutat, ha az ugró szarvas alakja nagyban a mez hátuljára kerül, esetleg oldalt vagy elöl van, és arra teszik a címert.”

Nagy Krisztián, a válogatott csatára: „Tetszett az elképzelés, a csodaszarvas története és a megvalósítás is. Nagyon várom, hogy hordhassam az új mezt.”

Pozsgai Tamás, a válogatott védője: „A koncepcióváltás remek ötlet, az embléma is jó találat, nem egy sablonos vagy létező logót formáztak át. A csodaszarvasnak van magyar történelmi vonatkozása, ami meg tudja fogni a szurkolókat, és lehet egy néphez kötni. A csapatban összességében mindenkinek tetszett a dizájn. Örültünk neki.”

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV