A Lizards és a MAC nyerte a BAUER Inline Bajnokságot

2023.06.26. 12:28 |

Izgalmas mérkőzéseket rendeztek a női és a férfi döntő tornán is.

Szombathelyen dőltek el a BAUER Inline Bajnokság férfi nyílt kategóriájának helyezései. A negyeddöntőből a Dél-Budai HC, a Rokko IHC, a Lizards jutott tovább, míg a Polipok büntetőkkel búcsúztatták a több válogatott játékost is felvonultató Vidék Selectet. Az elődöntők már nagyobb különbséggel dőlt el: a Dél-Budai HC 8-0-ra győzött a Polipok ellen, Szeredi Gergely három gólig jutott, míg a négygólos Horváth Bence vezérletével a Lizards 6-1-gyel ment tovább.

A hetedik a Szombathely lett, az ötödik helyet pedig a Fehérvári Gördögök szerezték meg. A bronzmeccsen a Rokko IHC örülhetett, miután 4-1-re nyert a Polipok ellen – Rafaj Attila mesterhármast szerzett. A fináléban a Farkasok háromszor is vezetést szereztek, de a Lizards mindannyiszor egyenlített. 3-3 után hosszabbítás következett, és a 3. percben a Lizards szerezte meg a győztes találatot – Jancsó Dávid volt eredményes, akinek ez már a harmadik gólja volt a döntőben. Az aranyérmes együttesben többek között Azari Zsolt, Hegedüs Levente, Madácsi Benedek és Nádor Kristóf is szerepelt.

A nőknél a székesfehérvári tornán a negyeddöntőt az Angels és a MAC Marilyn vette sikerrel, utóbbi fél perccel a vége előtt szerezte meg a győztes gólt az FTC ellen. Mindkét elődöntő szoros csatát hozott: az Angels büntetőkkel verte 2-1-re a Lizards csapatát, a MAC pedig 4-3-ra a Szombathelyi Pingvineket. A bronzérmek a Lizards együtteséhez kerültek, miután 5-1-re diadalmaskodtak. A fináléban a MAC 2-0-ra ellépett Csiszer Sarolt és Pázmándi Zsófia góljával, de az Angels egyenlített a második félidő elején. Két perccel a vége előtt viszont Losonci Zsófia betalált, ezzel a budapesti csapat megvédte címét az inline bajnokságban.

BAUER Inline Bajnokság, végeredmények:

Férfi nyílt: 1. Lizards, 2. Dél-Budai HC, 3. Rokko IHC, 4. Polipok, 5. Fehérvári Gördögök, 6. Vidék Select, 7. Szombathelyi Pingvinek, 8. Rokko Rods

Női: 1. MAC Marilyn, 2. Angels, 3. Lizards, 4. Szombathelyi Pingvinek, 5. FTC, 6. Rampage

Felnőtt amatőr: 1. White Sharks, 2. Orczy Oilers, 3. Goodwill Pharma Szeged, 4. KASI

Felnőtt amatőr 3x3: 1. White Sharks, 2. Lizards, 3. R’Angels

U14 3x3: 1. Lizards II, 2. Marosi Pengék, 3. Lizards, 4. White Sharks, 5. HKB

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV