A Jégpályák Éjszakája lett az Év szabadidősport eseménye

2024.01.08. 21:53 |

Hétfőn este adták át az Év sportolója díjakat az Operaházban, az MJSZ rendezvénye megosztott első helyben részesült.

Újabb rangos díjat kapott a Jégpályák Éjszakája: az előző évi második helyezés után ezúttal a legjobbnak ítélték az Év szabadidősport eseménye kategóriában az Év Sportolója Gálán. A díjat a Hátsó füves futballmentő túrával megosztva érdemelte ki a Magyar Jégkorong Szövetség által szervezett esemény.

A Jégpályák Éjszakája tavaly ősszel is kapott már egy elismerést. A Sport Forum Hungary rendezvényen tartott Sport Forum Awardson arany minősítéssel díjazták a rendezvényt a Mozgás Öröme Díj kategóriában.

A Jégpályák Éjszakáját 2023 januárjában már hetedik alkalommal rendezték meg, az Allianz Biztosító támogatásával. A fő helyszín a Városligeti Műjégpálya volt, ahol kísérőprogramok is várták a kilátogatókat. Az eseményhez több tucat helyszín csatlakozott országszerte és a határon túl is. Összesen több mint 30 ezer ember húzott korcsolyát ezen az éjszakán, a Városligetbe az előző évi csúcsot nagy mértékben felülmúlva több mint 8 ezren látogattak ki.

A Jégpályák Éjszakáját idén is megszervezi az MJSZ, a részletes programok hamarosan ismertté válnak.