Több tucat helyszín csatlakozott az Allianz Jégpályák Éjszakájához

2023.01.05. 15:00 |

Január 7-én országszerte színes programokkal várják a korcsolyázni vágyókat.

Nagy érdeklődés övezi az Allianz Jégpályák Éjszakáját, amelyet idén már hetedik alkalommal rendeznek meg. 2023. január 7-én hatalmas jeges buli várható, az eseménysorozathoz már több tucat jégpálya csatlakozott az egész országból és a határon túlról. A helyszínek meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel, zenével és gazdag programokkal várják az érdeklődőket.

A kiemelt helyszín a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, ahol egészen éjfélig lehet majd korcsolyázni, és ki lehet próbálni a kapura lövést, lesznek ügyességi feladatok, Kahoot! kvízjáték, Xbox és VR-élmény is. Értékes nyeremények is gazdára találnak. A program részeként kitelepül a Rádió1, 17 és 20 óra között Cooky Mix és kívánságműsor szól majd. 22 óra után Regán Lili áll a DJ-pult mögé. A Városligetben a kiemelt jegyek mindkét nyitvatartási időre érvényesek, de csak egyik nyitvatartási időszakban használhatóak fel: vagy 16-20 között, vagy 21.30-24 óra között. Az éjszakai nyitvatartásra vásárolható kedvezményes jegy.

Győrben, Veszprémben és Miskolcon is kiemelt programok várják a szórakozni vágyókat.

A rendezvényben résztvevő jégpályákat a Jégpályák Éjszakája honlapján lévő térképes keresőben lehet kiválasztani.