Hokitavasz

2023.03.09. |

Az MVM Dome-ban zárja az A csoportos világbajnokság előtti felkészülést a magyar válogatott, Kanada NHL-játékosokkal érkezik.

Hét év után újra Magyarországon a kanadai jégkorong-válogatott: a sportág nagyhatalma, a 27-szeres világbajnok május 9-én játszik felkészülési mérkőzést a magyar csapattal a budapesti MVM Dome-ban. Mindkét együttes számára ez lesz az utolsó teszt az A csoportos vb előtt – a mieink a tamperei, a kanadaiak pedig a rigai csoportban szerepelnek –, így biztos, hogy az ellenfél az NHL-rájátszás mellett a rendelkezésre álló legjobb keretével, tele NHL-játékosokkal érkezik a magyar fővárosba.

SZLOVÉNIA IS ÉRKEZIK

Kanada előtt Szlovéniával is összecsap az MVM Dome-ban a magyar együttes, ráadásul kétszer is. A május 3-i mérkőzés lesz az első jeges rendezvény a 2021-ben átadott multifunkciós létesítményben, így ez még teszteseménynek számít, erre jegyeket nem lehet kapni, de egy nappal később, május 4-én már nézők előtt találkozik a két A csoportos válogatott. Ez tehát történelmi mérkőzés lesz, az első nyilvános hokimeccs Európa egyik legnagyobb fedett sportcsarnokában.

JEGYEK

A jegyárusítás március 6-án, hétfőn délben indul. A mindkét mérkőzésre érvényes Early Bird bérlet 72 órán keresztül érhető el a készlet erejéig, majd március 9-én déltől normál árú bérlet vásárolható. Emellett kapható a hivatalos szurkolói termékeket is tartalmazó Hockey Fan bérlet, valamint Platinum Lounge VIP-bérlet is.

Jegyek IDE KATTINTVA vásárolhatók.

VB-FELKÉSZÜLÉS

A magyar válogatott így összesen 11 felkészülési mérkőzést játszik a vb előtt, hiszen április 5-én és 6-án Ukrajnával, április 14-én és 15-én Japánnal találkozik Miskolcon, majd Sosnowiecben a lengyelekkel meccsel április 20-án és 21-én, aztán a britekkel játszik 25-én és 26-án. Ezt követi a Szlovénia elleni két mérkőzés, majd a Kanada elleni méltó zárás, amely igazi hokiünnepnek ígérkezik.

Az eseményről bővebb információk a hokitavasz.hu oldalon elérhetők.

Az adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV