Fekecs Norbert értékelte a hétvégi Inline tornát.

2017.06.15. 16:22 |

A tavalyi év legjobb Inline játékosa röviden értékelte a csehországi tornát, de már a vb-re készül lelkiekben.

Röviden hogyan értékelnéd a tornát?

Mindenképpen tanulságos volt. Rengeteget hibáztunk, ami nem baj, hiszen pont az volt a cél, hogy most kövessük el a hibákat és ne később, a fontosabb mérkőzéseken.

Melyek voltak ezek a hibák?

Főleg az időzítéssel volt gondunk, túl nagy helyet hagytunk egymás között védekezés közben. Emiatt az ellenfélnek több ideje és területe volt játszani, sajnos ez volt az oka, hogy többször az ellenfél tudta irányítani a játék menetét. Természetesen nem lesz minden alkalommal lehetőségünk nekünk dominálni a meccseinken, így tanulnunk kell a hibáinkból, hogy ne kövessük el éles szituációkban.

Jövő héten már utaztok, milyen az öltözői hangulat?

Már az újak es a régiek is nagyon várják a világbajnokságot, még nagyobb kiváltság lett a keret tagjának lenni, most, hogy már csak kétévente lesz világbajnokság. Nem örülök ennek, mert szerintem nem segítette a sportág fejlődését, hogy csak minden második évben tudunk világbajnokságon szerepelni. Abban az évben, amelyikben nem lesz VB, részt kell venni egy komolyabb tornán, hogy a színvonal ne csökkenjen és tovább tudjunk fejlődni.

A magyar válogatott június 22.én utazik Pozsonyba, ahol egy Lettország elleni felkészülési mérkőzést követően kezdi meg szereplését a világbajnokságon.

A magyar csapat csoport mérkőzései:

2017. június 25., vasárnap, 17:00 Magyarország–Argentína
2017. június 26., hétfő, 17:00 Magyarország–Szlovénia