LTP tanfolyam indul, Szupermini és mini csapatok melletti asszisztenseket képez az MJSZ

2017.10.09. 15:01 |

A magyar Jégkorong Szövetség Edző Bizottsága október végén ismét lehetőséget biztosít azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen. A vállalkozó kedvűek Learn To Play, azaz LTP asszisztensképzésre jelentkezhetnek.

A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű asszisztens bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez. A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolya tudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8 és U10 C korosztályban való tevékenységet tesz majd lehetővé.

A képzés célja, hogy a versenyidőszak sűrű szakaszaiban se legyen hátráltató tényező, hogy a jelenlegi játékvezetői bázisnak a megnőtt mérkőzésszám mellett esetenként nincs kapacitása már a legfiatalabb korosztályok tornáira is játékvezetőket biztosítani. Az alapképzést elvégzők számára ugyan az anyagi juttatás nem biztosított a mérkőzéseken való közreműködésért, viszont lehetővé teszi, hogy megrendezésre kerüljenek a tornák az idény legsűrűbb időszakában is.

A képzés ideje: 2017. október 27-28.

A képzés helye: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, e-mailben Horváthné Valentin Gabriellánál, a horvathneg@icehockey.hu e-mail címen lehet 2017. október 21., péntekig. A jelentkezéskor írjátok meg a születési adatokat, lakcímet, telefonszámot, egyesületet. Kérjük, hogy a jelentkezés mellé csatoljatok egy igazolvány képet is jpg. formátumban.

Tanfolyam díja 30.000 Ft + ÁFA melyet legkésőbb a helyszínen, a regisztrációkor kell kifizetni. Lehetőség van átutalással is fizetni (Erste Bank 11600006-00000000-79713397, Közlemény: LTP és a jelentkező neve), ebben az esetben a jelentkezéskor kérjük megadni a számlázási címet.

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező, mely vizsgával zárul!

A TERVEZETT PROGRAM:

1. október 27., péntek