Szurkolói regisztráció

2017.07.24. |

Kedves Szurkoló!

A magyar jégkorong szurkolók világhírűek, ezért megérdemlik a kivételes bánásmódot! Mi a Magyar Jégkorong Szövetségnél úgy gondoljuk, hogy itt az ideje egy olyan közösséget építeni, amelyre számíthatnak a lányok és a fiúk akár egy hazai világbajnokságon is, illetve ez a közönség is számíthat a nemzeti válogatottakra. Kedvezményeket szeretnénk adni a jegyek árából, később pedig akár olyan lehetőségeket, amelyeket a hokiszerető közönség igazán értékel.

Ehhez nem kell tenni mást, mint regisztrálni ezen a felületen és a levélben kapott kóddal máris 10 százalék egyszeri kedvezményt kap a szeptember 30-i Magyarország-Lengyelország mérkőzésre vásárolt jegy árából. Egy kód, egy vásárláshoz használható fel, azaz érdemes minden felnőtt családtagnak külön regisztrálni és vásárolni a TEX rendszerén keresztül.

A regisztrációt követően, jegyet az eventim rendszerében tud a következő linkre kattintva vásárolni.

Ha ez megvan, akkor nemsokára már reményeink szerint a megadott email címen arról is értesíthetjük, mikortól lehet jegyet vásárolni a novemberi 4 nemzet tornára, vagy a 2018 április 22-28-a között a Budapest Sportarénában megrendezendő divízió I/A vb-re.

Tisztelettel:

Magyar Jégkorong Szövetség

*- kötelező kitölteni

Az adatkezelési szabályzatot erre a linkre kattintva olvashatja el.