Júniusban ismét lesz képességfejlesztő tábor

2018.03.12. 14:16 |

A Magyar Jégkorong Szövetség idén is megrendezi képességfejlesztő táborát 2003 és 2008 között született játékosok részére. A nagy érdeklődésre való tekintettel idén 2 turnust szervezünk.

A táborban napi 2 jeges edzésen és elméleti oktatáson vesznek részt a jelentkezők külföldi és hazai edzők (a válogatott stábokban dolgozó szakemberek és visszavonult válogatott jégkorongozók) vezetésével. A tábor szakmai vezetője Darryl Easson, az MJSZ mentoredzője, valamint Johan Bollue, az IIHF LTP programjának vezetője.

Csatárok, hátvédek és kapusok jelentkezését egyaránt várjuk.

A tábor időpontja: 2018. június 18- 22. és 2018. június 23-27.

A tábor helyszíne: Vasas Jégcentrum

Részvételi díj: bruttó 30 000 Ft/fő, mely tartalmazza a tábor ideje alatti étkezések költségeit, valamint a mez és sportszár költségeit. Akinek szállásra lesz szüksége a tábor ideje alatt, kérjük, hogy önállóan gondoskodjon erről!

A jelentkezéshez szükséges linket 2018. április 09-én,12 órakor nyitjuk meg a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján. A jelentkezéseket korosztályonként érkezési sorrendben fogadjuk.