A születésnapi program

2017.09.29. 21:02 |
Egész napos programmal ünnepli 90. születésnapját a Magyar Jégkorong Szövetség a Papp László Budapest Sportarénában. A felnőtt női és férfi válogatott mellett újra jégre lépnek a szapporói hősök, akik a finn legendákkal találkoznak.
A délben kezdődő Magyarország-Lengyelország női mérkőzés megtekintése ingyenes. Minden belépő karszalagot kap, amivel lehet nyerni egy mezt az szapporói csapat replika mezei közül. A mérkőzés után a karszalagra rá kell írni a nevet és telefonszámot, amit majd a meccs után kell leadni az MJSZ sátorban.

Az esti Magyarország-Lengyelország felnőtt férfi meccsre és a Magyarország-Finnország öregfiúk-mérkőzésre kombinált jegyek kaphatóak. A két mérkőzés között el lehet hagyni a létesítményt a jeggyel.

Az Aréna előtti dekken a programok 10 órától indulnak, ahol, a mérkőzések mellett is rengeteg programmal várja az érdeklődőket a Magyar Jégkorong Szövetség. Lesz játékzóna, míg a Gyerehokizni sátorban mindenki ízelítőt kaphat a sportág szépségeiből. Rengeteg játék lesz, ahol hokis ajándékok mellett a Lengyel Kulturális intézet is értékes ajándékokkal készült. Cirkuszi és táncos produkciók is szórakoztatják a nézőket, akik a floorball pályán is kipróbálhatják tudásukat, éhségüket pedig foodtruckokban csillapíthatják, ahol rengeteg különböző étellel várják a vendégeket a szrvezeők. Többek között házi lepénnyel, pulykasülttel, hot-doggal, sajttortával és lengyel sörökkel várják  az érdeklődőket.

A gálát az m4sport.hu fogja közvetíteni élőben az interneten. A találkozókat az M4 is műsorára tűzi felvételről: a szapporói hősöket vasárnap 22:30-kor, míg a férfi válogatottat hétfőn 9:45-kor lehet megtekinteni.

A menetrend:

8:30-9:45 Gyerekhoki torna

12:00 Magyarország-Lengyelország (felnőtt női)

16:00 Magyarország-Finnország (öregfiúk)

19:00 Magyarország- Lengyelország (felnőtt férfi)