Szurkolói kérdőív

2017.10.19. |

Kedves Szurkoló!

A magyar jégkorong szurkolói világhírűek, ezért megérdemlik a kivételes bánásmódot. Úgy gondoljuk, hogy itt az ideje egy olyan közösséget építeni, amelyre számíthat a nemzeti válogatott, illetve a közönség is számíthat rájuk.

Ha Te is tagja szeretnél lenni a törzsszurkolói közösségnek, akkor nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi kérdőívet. A kérdőív kitöltése után kapsz egy kódot, amellyel 20 % egyszeri kedvezményre jogosít a november 10. és 12. között megrendezésre kerülő Roland Divatház Négy Nemzet Torna mérkőzéseire vásárolt jegy árából. Egy kód csak egy vásárláshoz használható fel, azaz érdemes minden felnőtt családtagnak külön regisztrálnia, ha együtt akartok jönni.

Terveink szerint a jövőben a törzsszurkolóknak nem csak jegyár-kedvezménnyel, hanem egyéb más lehetőségekkel is igyekszünk a kedvében járni.

Üdvözlettel:

Magyar Jégkorong Szövetség

1. Kérjük, a kérdőívek jobb feldolgozásának elősegítése érdekében válaszoljon néhány, az ön demográfiai jellemzőire vonatkozó kérdésre.

15. Állítások a jégkorongról, értékelje 1-5 skálán (1: egyáltalán nem értek vele egyet 5: teljesen egyetértek)

*- kötelező kitölteni

Az adatkezelési tájékoztatót erre a linkre kattintva olvashatja el.