U18-as bajnokság: az Ifj. Ocskay Gábor JA és a MAC Budapest játssza a döntőt

2018.03.12. 19:53 |
Az U18-as bajnokság négyes döntőjének elődöntőjében az Ifj. Ocskay Gábor JA a Csíkszeredát, a MAC Budapest az UTE-t múlta felül.

Ifj. Ocskay Gábor JA–Csíkszereda 4-1

A fehérváriak a Komáromy Botond révén a 13. percben szerezték meg a vezetést emberelőnyben, majd a szünet után Almási Márk találatával már kettővel vezettek. Sőt, a meccs felénél Horváth Milán is betalálta, a harmad vége előtt pedig Kokas Balázs alakította 4-0-ra az eredményt. A csíkiak az 59. percben Sillo Huba góljával szépítettek, de végeredményben 4-1-re nyert az Ifj. Ocskay Gábor JA.

MAC Budapest–UTE 5-0

A MAC a 16. percbe szerzett vezetést az UTE ellen Ritter Zalán góljával, majd a második harmadban megtriplázta előnyét Csicsák Erik, majd Molnár Bálint találatával. A harmadik harmad első percében Csicsák duplázott, s ezzel már 4-0 állt az eredményjelzőn a MAC javára. Nem sokkal később Kedves Tamást ünnepelhették a társak, aki beállította az 5-0-s végeredményt.

A döntőt jövő hétfőn játssza az Ifj. Ocskay Gábor JA és a MAC Budapest, míg a Csíkszereda és az UTE a bronzéremért csap össze.

A korábbi eredmények és a program ITT elérhető.