Tudnivalók

2017.02.27. |
A Magyar Jégkorong Szövetség és a Palládium Consulting minden versengedéllyel rendelkező sportolóra sport-baleset biztosítást kötött.

Az Allianz Biztosító terméke minden, a sporttal összefüggésben álló sérülésre fedezetet nyújt az igazolt játékosok számára. A biztosítás minden olyan baleset esetén térít az alábbi kockázatokra, ami edzésen, hivatalos vagy edzőmérkőzésen, vagy az oda-vissza utazás során következett be, a világ bármely pontján.

A biztosítási fedezet 1 évre szól 2016.09.01-től 2017.08.31-ig.

A kárbejelentés módja:

A sérülést követő 8 napban szükséges a kárbejelentést megtenni.  (Amennyiben sérülése jellegéből adódóan akadályoztatva van a károsult, e határidő kitolható)
Ehhez a kárbejelentő formanyomtatványt, a versenyengedély scannelt változatát, az összes kórházi papírt illetve az ambuláns vagy műtéti zárójelentést kell eljuttatni a biztosítótársasághoz. Amennyiben ez nem történik meg, a kárbejelentés nem kerül feldolgozásra addig, amíg minden szükséges nyomtatvány be nem érkezik.

Kérjük, hogy a bejelentő mellé a személyazonosság igazolása végett csatolja személyigazolványa és lakcímkártyája fénymásolatát és a fénymásolatot aláírásával lássa el.

Kiskorú esetén a kiskorú bejelentő lap kitöltése is szükséges (a fenitek kitöltése mellett), amely mellé a törvényes képviselő/bejelentő személyét kell azonosítanunk, tehát a törvényes képviselő iratait várjuk. Amennyiben nem járul hozzá személyazonosságát igazoló iratainak másolásához, kérem, hogy a kapcsolattartó telefonszámán egyeztetve személyes adategyeztetésre jelentkezzen be.

Egyéb bejelentő lap

Kérjük, figyelmesen olvassa el a bejelentőn a csatolandó dokumentumok listáját és amelyik a felsoroltak közül esetét érinti, kérjük csatolja e-mailben a bejelentő mellé. Ha nem áll minden dokumentum rendelkezésére, a bejelentőt akkor is küldje be, később tudja pótolni az iratokat, de magát a bejelentést mielőbb meg kell tenni.

A bejelentést a következő két email címre kell együttesen elküldeni:
ugyvitel@palladium.hu , és meszaros.monika@palladium.hu   - kárbejelentés tárggyal.

18 év alatti játékosoknál a szülő vagy gondviselő aláírása is szükséges.

A kárbejelentő fejlécén a kapcsolódó szerződésszámot (kötvényszámot) fel kell tüntetni.

(A kárszámot üresen kell hagyni, a biztosító fogja ráírni.)

Csoport megnevezése

Szerződésszám

Minden regisztrált, érvényes versenyengedéllyel rendelkező játékos

AHB726032211

Válogatott táborok, versenyek esetében

U18 válogatott játékos

AHB726032228

U20 válogatott játékos

AHB726032236

Felnőtt válogatott játékos

AHB726032244

Szolgáltatási táblázat

Szolgáltatások minden regisztrált, érvényes versenyengedéllyel rendelkező játékos részére

Biztosítási összegek

Ft/fő

Baleseti halál

500 000 Ft

Baleseti rokkantság (1-100%)

1 000 000 Ft

Baleseti eredetű csonttörés

50 000 Ft

Baleset esetére szóló műtéti térítés

100 000 Ft

Baleseti kórházi napi térítés (max 30. napig, önrész nélkül)

5 000 Ft

A kártérítés teljes összege a játékosokat illeti, a szövetség nem tart igényt az összegekre.

Felmerülő kérdéseivel, bizalommal fordulhat alkusz kapcsolattartónkhoz:

Mészáros Mónika  Tel: 06-30-7373-532, E-mail: meszaros.monika@palladium.hu