Karszalagos lesz a holnapi FTC-DVTK mérkőzés

2017.02.23. 18:00 |
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Ferencváros vezetősége az alábbiakban állapította meg a szurkolók elhelyezését a 2017.02.24.-i mérkőzésre.

A hazai szurkolók beengedése nem változik, a jégpálya főbejáratán a megszokott módon jutnak be a csarnokba. Jegyvásárlás a csarnok jegypénztárában lehetséges. Az elhelyezésük annyiban változik, hogy a megszokott hosszú oldali lelátón túl, a rövid oldali lelátó felét is igénybe vehetik. Elválasztás épített kerítéssel és élő erővel.

A vendégszurkolók csarnok déli oldalán, a gépészeti bejáró melletti tűzlépcsőn keresztül jutnak be a csarnokba. Jegyvásárlás számukra a tűzlépcső bejáratánál kialakított ideiglenes jegypénztárban lehetséges. Vendégjegyek elővételben nem válthatóak, csak a helyszínen. Telepített mellékhelyiségek valamint kitelepült büfé biztosított számukra.

A csarnok túltöltését elkerülendő, minden szurkoló karszalaggal lép be a jégpálya területére.

A bérlettel és MOL Liga belépővel rendelkező szurkolók is karszalaggal lépnek be, amelyet a jegypénztárnál kapnak meg.