Illusztris környezetben zajlott az asztali hoki World Tour budapesti versenye

2017.03.16. 13:09 |

Gyönyörű helyszínen, a Városligeti Műjégpályán található Hoki Múzeumban mérkőzhettek meg az indulók az asztalihoki World Tour sorozat budapesti állomásán, március 12-én.

A Bodicsek Klub által, hat év szünet után ismét megrendezett eseményre hét országból 37 versenyző érkezett. A nemzetközi mezőnyben több hazai játékos megmérettette magát, köztük Papp Magor, magyar bajnok asztalihoki-játékos is.

A torna remek hangulatban zajlott le, a helyszín és a környezet is nagy sikert aratott a külföldi és magyar indulók körében egyaránt - volt, aki az összes vitrint, kiállított ereklyét lefotózta.

A verseny két csoportkör után egyenes kieséses lebonyolításban zajlott le, Borsányi Péter révén pedig, a World Tour történetében először, magyar bronzérem is született. A tornát a dán Bjarne Axelsent megelőzve, a cseh Michal Hvizd nyerte. A cseh játékos így két nap alatt második World Tour aranyérmét zsebelhette be, hiszen a szombati Slovakian Open után, a Budapest Trophyn is ő állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

/Fotó: Bodicsek Klub, Facebook/

Gyerehokizni