I. Decathlon Tavi Hoki Torna Felhívás

2016.12.16. 15:20 |
Most mutassátok meg, mit tudtok a jégen!

A Magyar Jégkorong Szövetség támogatásával 2017. január 7-én a Városligeti Műjégpályán megrendezésre kerül az I. Decathlon Tavi Hoki Torna, amelyre amatőr jégkorongozókból álló csapatokat várunk. Egy csapat 4-6 főből állhat, a jégen 3-3 ellen folyik majd a csata kiskapura, amelyben nem állhat kapus. A játékidő 2 X 7 perc. A tornára csak 18-ik életévet betöltött játékosok jelentkezhetnek, akik soha nem voltak regisztrált játékosok az MJSZ rendszerében. Ami nincs: test-test elleni játék és magasan lőtt korong. Ami kötelező: teljes felszerelés és jókedv. Az előbbiben korlátozott számban a rendezők tudnak segíteni. Hölgyek jelentkezését külön örömmel várjuk.

Ha úgy érzitek, hogy a Ti csapatotoknak ott a helye tornán, akkor írjátok meg nekünk a jeghokki33@gmail.com-ra miért Benneteket válasszunk. Az egész napos rendezvényen 12 csapatnak lesz lehetősége arra, hogy elhódítsa a kupát.

A nevezési díj: 5000 forint, amelyet csak akkor kell befizetni, ha a kiválasztott csapatok közé kerültök. A nevezési határidő 2016. december 20-a. Részletes versenykiírás nemsokára elérhető lesz a jégkorongszövetség honlapján.