HETI ÖSSZEFOGLALÓ, 29. HÉT

2017.07.23. 20:19 |
Összeállításunkban a hét fontosabbb eseményeit vesszük górcső alá,  hogy senki ne maradjon le semmiről.
Hétfő

A magyar jégkorong küldöttsége a  múlt hét folyamán az EFOTT fesztiválon vett részt és népszerűsítette a sportágat. Az eseményről készült élménybeszámolót közöltünk.

Szerda

Egri Gergely sportigazgatóval készült interjúból kiderült, hogy a mentoredzőprogram révén új lendületet kíván adni az MJSZ az edzők képzésének és az egyesületek működésének. Egységes képzés lesz a játékosok és edzők számára, valamint egy központi szoftver segíti majd a szakmai munkát.

Csütörtök

Kihirdette a szakami stáb a junior válogatott bő keretét a az augusztus 3.-i USA elleni mérkőzésre.Keretszűkítés után, augusztus 3.-án 2 kapus, 8 hátvéd és 12 csatár fog pályára lépni az amerikaiak ellen.

Péntek

Véglegessé váltak utánpótlás válogatottak programjai a szezonra. Két korosztályos válogatott is utazik Kanadába, de Svédországba és Lettországban is vendégszerepel a magyar csapat.

Szombat

A mentoredző program egy fontos pontja a szakmai szervező, tervező és ellenőrző szoftver.  Minden edző kollégának kötelező oktatás lesz a szoftverrel kapcsolatban, 2017.07.27. csütörtökön 10.00-13.00-ig a Magyar Sportok Házában.

Gyerehokizni