Feltámadt az Újpest

2017.10.06. 21:11 |

Az Újpest hátrányból fordítva 4-3-ra nyert a Corona Brasov vendégeként az Erste Ligában.

A brassóiak kezdték aktívabban a meccset, és meg is szerezték a vezetést Braden Walls révén. Az Újpest a második harmadban már jobban teljesítettek, és Ropret egyenlített, de Bíró Gergő újra előnyhöz juttatta a hazaiakat.

A záró játékrész izgalmasan alakult. A Brassó újabb gólt szerzett, ismét csak Walls talált be, de a lila-fehérek tíz perc alatt fordítottak Szalma Zsolt, Kiss Dániel és Becze Tihamér révén. A győztes gólt az 59. percben szerezték.

ASC Corona Brasov-Újpesti TE 3-4 (1-0, 1-1, 1-3)

Nyilatkozat

Martin Lacroix, Brassó: „Nehéz meccsen vagyunk túl. Az első harmad jól sikerült, a másodikban az UTE egy kicsit jobban játszott, de az utolsó harmad elején vissza tudtunk jönni, és kétgólos előnybe kerültünk. Aztán valami eltört, és oda lett a vezetés. Meg kell néznem újra a meccset, hogy pontosan lássam, mi történt. Frusztráló elveszíteni minden meccset egy góllal vezető helyzetből”

Szilassy Zoltán, UTE: „Nagy győzelmet értünk el, mert 3-1-es hátrányból álltunk fel az utolsó tíz percben, és jó hozzáállással játszottunk. A második harmadtól jobbak voltunk, a különbséget az jelentette, hogy gyorsabban és erősebben játszottunk, így fordítottuk a magunk javára a meccset. Néhány egyéni hibát elkövettünk, de az egész csapat segítségével túl tudnunk lépni ezeken is, mert mi egy csapat vagyunk. Boldogok vagyunk, de meglátjuk, mi történik szombaton a Csíkszereda ellen.”

Gyerehokizni